Bijuterii argintate

 MARGELE SI PANGLICI


Cercei MILLEFIORI

Cerceii Millefiori sunt creati special pentru persoanele care indragesc amestecul de margele Millefiori si accesoriile argintate - tortite si sarma, la care se adauga panglica argintie.

Lungimea cerceilor Millefiori este de 5 cm.
(25 lei, 1 bucata disponibila)

Cercei KORALYA
Cerceii Koralya sunt creati special pentru persoanele care indragesc amestecul de margele din sticla mata, coral chips-uri si accesoriile argintate - tortite si sarma, la care se adauga panglica crem deschis transparent.
Lungimea cerceilor Koralya este de 6 cm.
(Nu mai sunt disponibili.)

Cercei MENTOLATI
Cerceii "Mentolati" sunt creati special pentru persoanele care indragesc amestecul de margele din sticla verde, aventurin chips-uri si accesoriile argintate - tortite si sarma, la care se adauga panglica verde inchis.
Lungimea cerceilor "Mentolati" este de 6 cm.
(Nu mai sunt disponibili.)

Cercei Aghata
Cerceii Aghata sunt creati special pentru persoanele care indragesc amestecul de margele din sticla mata bleu si alba, agate albastre chips-uri si accesoriile argintate - tortite si sarma, la care se adauga panglica albastru transparent.
Lungimea cerceilor Aghata este de 6 cm.
(Nu mai sunt disponibili.)

Cercei ROSU-ALB SI NEGRU
Cerceii ROSU-ALB SI NEGRU sunt creati special pentru persoanele care indragesc amestecul de margele de sticla alba mata si pietre semipretioase - coral chips-uri si onix chips-uri, prins pe un lujer arcuit din sarma argintat.
Lungimea cerceilor ROSU-ALB SI NEGRU este de 5 cm cu tortitele argintate.

(20 lei, 1 bucata disponibila)

Cercei ALBASTRELE IN GRADINA
Cerceii ALBASTRELE IN GRADINA sunt creati special pentru persoanele care indragesc amestecul de pietre semipretioase - turcoaz (floricelele), carneol chips-uri, ametist chips-uri, cuart transparent chips-uri, prins pe un lujer arcuit din sarma argintata.
Lungimea cerceilor ALBASTRELE IN GRADINA este de 7 cm cu tortitele argintate.

(30 lei, 1 bucata disponibila)